Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat din Buzău prins cu aproape 50 kg de pește fără acte

* vineri, polițiștii brăileni au desfășurat o acțiune, în Insula Mare a Brăilei, în vederea combaterii infracțiunilor de braconaj piscicol * un bărbat din județul Buzău conducea un vehicul în localitatea Mărașu și avea în vehicul 45 kg de pește, din specia novac

 

Prins cu zeci de kg de pește fără acte. În ziua de 11 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au desfășurat o acțiune, în Insula Mare a Brăilei, în vederea combaterii infracțiunilor de braconaj piscicol.

Astfel, la ora 09:00, polițiștii l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un vehicul în localitatea Mărașu.

În urma controlului efectuat, în vehicul a fost găsită cantitatea de 45 kg de pește, din specia novac, pe care buzoianul ar fi cumpărat-o de la o persoană necunoscută”, au transmis polițiștii brăileni.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal conform O.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, respectiv “deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii