Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băncile de pe Faleză și din Grădina Mare, vopsite pentru Zilele Brăilei

* operațiunea se desfășoară pe ultima sută de metri, pentru că angajații SUPAGL au fost angrenați până recent în operațiunea de reabilitare parțială a Stadionului Municipal, pentru ca acest obiectiv să poată fi omologat în Liga a II-a de fotbal

 

Ca să nu le prindă Zilele Brăilei rupte și cu vopseaua sărită, băncile de pe faleza Dunării și din Grădina Mare trec în prezent printr-un amplu proces de reparații și vopsire. În primăvară au fost înlocuite pe faleză 35 de bănci vechi cu unele noi, însă multe dintre acestea deja au nevoie de intervenții, după ce le-au fost avariate blaturile din lemn. Evident, se intervine și asupra băncilor mai vechi, care n-au fost schimbate în primăvară, acestea având nevoie de un strat nou de vopsea. ”Facem operațiunile curente de întreținere bănci în perioada premergătoare Zilelor Brăilei. Lucrările sunt executate de angajații noștri, care până în prezent au fost angrenați în reabilitarea Stadionului Municipal”, ne-a declarat Dumitru Munteanu, directorul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL). După cum se știe, stadionul a avut nevoie de o serie de lucrări urgente pentru a putea fi omologat să găzduiască partidele de fotbal din Liga a II-a, după calificarea echipei ”Dacia Unirea” Brăila. Cum majoritatea angajaților SUPAGL au lucrat la stadion, celelalte operațiuni curente de pe raza municipiului au cam rămas în urmă, în prezent recuperându-se aceste întârzieri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii