Mergi la conţinutul principal

Băncile de pe Faleză și din Grădina Mare, vopsite pentru Zilele Brăilei

* operațiunea se desfășoară pe ultima sută de metri, pentru că angajații SUPAGL au fost angrenați până recent în operațiunea de reabilitare parțială a Stadionului Municipal, pentru ca acest obiectiv să poată fi omologat în Liga a II-a de fotbal

 

Ca să nu le prindă Zilele Brăilei rupte și cu vopseaua sărită, băncile de pe faleza Dunării și din Grădina Mare trec în prezent printr-un amplu proces de reparații și vopsire. În primăvară au fost înlocuite pe faleză 35 de bănci vechi cu unele noi, însă multe dintre acestea deja au nevoie de intervenții, după ce le-au fost avariate blaturile din lemn. Evident, se intervine și asupra băncilor mai vechi, care n-au fost schimbate în primăvară, acestea având nevoie de un strat nou de vopsea. ”Facem operațiunile curente de întreținere bănci în perioada premergătoare Zilelor Brăilei. Lucrările sunt executate de angajații noștri, care până în prezent au fost angrenați în reabilitarea Stadionului Municipal”, ne-a declarat Dumitru Munteanu, directorul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL). După cum se știe, stadionul a avut nevoie de o serie de lucrări urgente pentru a putea fi omologat să găzduiască partidele de fotbal din Liga a II-a, după calificarea echipei ”Dacia Unirea” Brăila. Cum majoritatea angajaților SUPAGL au lucrat la stadion, celelalte operațiuni curente de pe raza municipiului au cam rămas în urmă, în prezent recuperându-se aceste întârzieri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro