Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Azi, la Braila, seminar despre Panul National de Dezvoltare 2007-2013 si Fondurile structurale

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est si Ministerul Finantelor Publice, prin Autoritatea de Management pentru Cadrul de Sprijin Comunitar, organizeaza seminarul de informare "Planul National de Dezvoltare 2007-2013 si Fondurile structurale". Seminarul are loc azi, incepind cu ora 10.00, in Sala Mare a Prefecturii Braila.
La eveniment sint invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor publice locale, Camerelor de Comert, mediului academic, ONG-urilor, patronatelor, precum si reprezentanti ai firmelor de consultanta din Regiunea Sud-Est.
Prezentarile din cadrul seminarului vor fi sustinute de reprezentanti ai Ministerului Integrarii Europene, Ministerului de Finante, Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, precum si ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est.
Principalele teme ce vor fi abordate in cadrul reuniunii vizeaza Instrumentele structurale ale Uniunii Europene, Planul National de Dezvoltare 2007-2013, Programul Operational Sectorial (POS) (Cresterea competitivitatii economice, Dezvoltarea regionala, Infrastructura de transport, Infrastructura de mediu, Dezvoltarea resurselor umane), Agricultura, dezvoltare rurala si pescuit.
"Participarea la aceasta sesiune de informare este deosebit de importanta pentru cunosterea cerintelor procesului de management al Fondurilor Structurale pentru a se asigura o rata de absorbtie maxima a fondurilor alocate tarii noastre si o utilizare cit mai eficienta a resurselor in scopul dezvoltarii de succes a Romaniei in cadrul UE. Totodata, este esentiala consolidarea relatiilor intre toti partenerii - autoritati publice si din sectorul privat sau al societatii civile - implicati in implementarea fondurilor comunitare, pentru realizarea de proiecte viabile.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii