Mergi la conţinutul principal

Azi ar trebui sa inceapa demolarea panourilor amplasate ilegal

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, avertizeaza ca astazi este ultima zi in care proprietarii unor panouri publicitare montate ilegal pe spatiul public si le mai pot recupera, fara sa plateasca vreun fel de penalizari catre municipalitate. El a precizat ca dupa anuntul facut in urma cu circa doua saptamni, cu privire la masura de demolare a acestora, au venit la Primarie citeva persoane, care au recunsocut ca o parte a panourilor sint ale lor: "Au venit citiva astfel de proprietari, am avut ultima data o discutie cu o persoana care mi-a spus ca are vreo noua astfel de panouri si ca 10% au acte. L-am intrebat ce inseamna asta, ca are un act din 10 sau numai unul dintre panouri este montat legal si mi-a spus "nu, am la toate cite ceva din acte". Eu mai spun o data: 10 zile, termenul pe care l-am dat, se implinesc luni. Ca sa nu se spuna ca fac anuntul la o conferinta de presa, am dat un comunicat oficial in presa locala joi si luni se fac 10 zile. Am discutat cu sefa Corpului de Control si cu doamna viceprimar si am zis clar: daca nu le dau ei jos, pina luni, le dam noi, daca fiecare asteapta sa vada ce i se intimpla altuia".
L-am intrebat pe edil daca pina acum, nimeni din Corpul de Control nu a observat ca sint montate ilegal o gramada de panouri pe spatiul public: "Ba cred ca da, dar au avut un anumit tip de dispozitie, de genul “pune-le acolo si o sa vedem noi” si le-au pus... Eu le-am spus foarte clar ca daca mai vin si-mi spun ca au facut nu stiu ce lucruri pentru ca un sef le-a zis asta, o sa le cer sa-mi arate si mie o hirtie prin care ei, ca functionari publici, i-au atras atentia ca este ceva ilegal. Nu zic sa faci o formula de-asta urita la adresa sefului, ca fiecare isi apara scaunul lui, dar o formula de atentionare: “stiti ca in Braila sint atitea panouri care sint amplasate ilegal, va rog sa luati masuri, etc”. Ori nu exista nici un document in aceasta privinta, nu numai pentru panouri, ci si pentru altele chestiuni".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu