Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Axiopolis Cernavoda - CS Faurei 1-1 (0-0)

Daca pentru gazde acest meci nu avea nici o importanta, Axiopolis fiind deja retrogradata, pentru CS Faurei mai existau inca sanse teoretice de a se salva de la retrogradare, dar aceasta numai in cazul unei victorii.
Cu toate ca a evoluat fara trei titulari, Craciunescu, Tandalache si Fratila, CS Faurei si-a creat in prima jumatate de ora multe ocazii de a transa partida in favoarea ei. Seria ratarilor a fost deschisa de fundasul central Stefanita, care din 6 metri nu a reusit sa nimereasca tinta. Mita a sutat apoi in bara, mingea a revenit in careu insa Calatoaie crezind ca faza era incheiata s-a intors cu spatele si nu a sesizat ca balonul a revenit in teren intr-o zona foarte apropiata.
Ultimele doua ocazii ale acestei parti au fost ratate de Anghelina care nu a avut luciditatea de a gasi solutiile ideale de a-l invinge pe portarul advers desi se afla in pozitii foarte bune de sut.
La cinci minute de la reluare gazdele au reusit, la primul contraatac periculos, sa deschida scorul. Ivan a centrat in careu, portarul Ilasc a ezitat sa iasa la minge si Serban a trimis nestingherit in poarta.
CS Faurei a alergat dupa egalare si a reusit-o cu zece minute inainte de finalul partidei, cind Calatoaie a marcat dupa o pasa primita de la Tanase.
Oaspetii au fost supusi multor duritati, cei mai vizati fiind Stefanita si Calatoaie.
In urma acestei remize, formatia din Faurei se afla pe locul al unsprezecelea, iar sansele de a ramine in Divizia C s-au diminuat considerabil.
"Am ratat mult pentru ca de fiecare data am ales solutii complicate. Este greu sa mai speram ca vom reusi sa evitam retrogradarea. Noi vom cauta sa ne aparam sansele pina la final, indiferent care va fi deznodamintul ", a declarat Iacob Carst.
CS Faurei: Ilasc - Musat, Hrinca, Stefanita - Carp (min. 60: Barus), Tanase, Bejan, Stanciu, Mita (min. 75: Vasile) - Calatoaie, Anghelina
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii