Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Avem un lot de juniori II de mare perspectiva"

Rezultatele pe care natatia braileana le-a obtinut la nationalele de juniori II au fost considerate ca fiind foarte bune, in perspectiva competitiilor viitoare. Faptul ca la acest nivel de virsta exista performeri si performante este un lucru ce denota continuitatea traditiei natatiei brailene.
Fiind sportivi cu dubla legitimare, LPS - CSM, toti inotatorii care au obtinut medalii au fost premiati de catre directoarea Clubului Sportiv Municipal, Tinca Amza care, cu acest prilej, a tinut sa precizeze: "Rezultatele juniorilor II sint bune tinind cont de faptul ca majoritatea inotatorilor si-au imbunatatit propriile performante. Am vazut chiar ultima reuniune si pot afirma ca avem un lot de juniori II de mare perspectiva care, daca va munci putin mai mult, va intelege si ce inseamna marea performanta. In mod deosebit am remarcat rezultatele si modul in care s-a angrenat in competitie Alin Artimon".
Directoarea CSM-ului regreta faptul ca un alt inotator, Alin Rosioru, nu a putut intra in posesia titlului national pe care l-ar fi meritat, cu toate ca a dominat autoritar cursa de 50 m bras, in care a concurat elita bras-ului juvenil: "Faptul ca sintem "un ghimpe in coasta" marilor cluburi o denota si decizia de descalificarea a lui Alin Rosioru pentru ca a miscat la start, dupa ce a cistigat clar proba de 50 m bras. Daca vom reusi sa-l integram in disciplina sportiva, eu consider ca vom avea un mare campion in perspectiva anilor 2012-2016. Este un copil foarte talentat, dar indisciplinat. Un alt sportiv care s-a remarcat a fost Dragos Chirila. El s-a clasat pe locul al patrulea la 100 si 200 m bras, dar a concurat alaturi de inotatori din lotul de juniori II si in ambele curse le-a creat mari probleme."
Profesorul Valeriu Stoicescu, cel care ii pregateste pe medaliatii de la juniori II considera ca rezultatele sint in mare masura cele asteptate, dar ca puteau fi chiar mai bune si regreta, de asemenea, descalificarea lui Rosioru, de altfel justificata in opinia sa. "Faptul ca am obtinut 18 medalii reprezinta o noua performanta a natatiei brailene la aceasta categorie de virsta. Ceea ce regret cel mai mult este faptul ca Rosioru nu a avut suficienta capacitate de concentrare la startul probei de 50 m bras. Ar fi putut sa devina cel mai bun brasist al juniorilor II" a declarat profesorul Valeriu Stoicescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii