Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Avem oferte de 15 milioane de euro pentru trei jucatori, dar nu le vom da drumul"

Vicepresedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca gruparea "alb-rosie" are oferte de transfer pentru trei jucatori, in valoare totala de 15 milioane de euro, insa acestea nu vor fi acceptate.
"Apar discutii legate de cel mai valoros lot. Noi avem de departe cel mai valoros lot din Romania. Si va spun si de ce: pentru ca am vindut un singur jucator cu 5,4 milioane de euro. Asta inseamna valoarea unei echipe. Am oferte acum pentru 3 jucatori de 15 milioane de euro. Dar nu le dam drumul, pentru ca asa am stabilit. Aici se vede valoarea unui lot. In schimb, am avut multe ghinioane cu ceva accidentari", a declarat Turcu.
Oficialul dinamovist a exclus si posibilitatea ca atacantul Ionel Danciulescu sa plece de la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare: "Nu pleaca nimeni, daca am spus ca nu pleaca, as va fi. Noi avem lotul asigurat, ca si banca tehnica de altfel. Cu asta punem punct!".
Vasile Turcu a dezminitit si zvonurile conform carora atacantul Igor Bugaev de la Cernomoret Odessa ar fi ajuns la un acord de transfer cu Dinamo, spunind ca antrenorul Cornel Talnar se va axa pe promovarea tinerilor de la echipa a doua a clubului. "Din punctul meu de vedere nu cred ca se pune problema. Nu e nici vorba de asa ceva. Avem atacantii nostri si daca era sa luam ceva trebuia sa-l foloseasca in meciurile astea de pregatire. Cind sa-l mai vada? Mai e un meci de pregatire si apoi vine echipa in tara. Saptamina urmatoare, avem meci in campionat. Astea sint vrajeli aruncate de unii. Daca vom avea nevoie de vreun jucator pe vreun post vom lua de la echipa a doua. Sint acolo 5-6 jucatori care oricind pot juca la primele cinci echipe din Romania. De acum, ne vom alimenta doar din propria pepiniera. Daca nu gasim nimic, vom lua de afara", a mai spus Turcu.
Referindu-se la returul campionatului, oficialul dinamovist afirma ca are incredere in conducerea Federatiei Romane de Fotbal si in cea a arbitrajului ca nu vor mai exista greselile din trecut. "Noi avem obiective clare, Cupa Romaniei, pe care sper sa o cistigam pentru a avea un trofeu in vitrina clubului, si ne mai intereseaza un loc de cupa europeana. Depinde si de modul in care va merge echipa. Nu ne-am fixat sa fim campioni sau locul doi. Noi urmarim un loc de cupa europeana. Pot sa forteze altii cit vor, care e problema? Meciurile se vor disputa pe teren. Daca vom vedea insa ca altii sint favorizati, nu vom sta nici noi cu miinile in sin. Vom vedea la timpul potrivit. Deocamdata noi avem incredere in Ionut Lupescu si in conducerea arbitrajului romanesc", a concluzionat Turcu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii