Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Avem jucatori pe care si-i doresc foarte multe echipe, dar nu am de gind sa-i dau"

Patronul Adrian Mititelu a declarat ca echipa Universitatea Craiova are citiva jucatori doriti de multe cluburi, dar nu are de gind sa ii cedeze, si a precizat ca asteapta oferte pentru fotbalistii pusi pe lista de transferuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Avem cinci-sapte jucatori pe care si-i doresc foarte multe echipe, dar nu am de gind sa-i dau. Ce sa va spun? Ca am primit o oferta de un milion de euro pentru Wobay de la o echipa din liga a doua din Anglia si nu am vrut sa aud de ea? Se cauta jucatorii tineri si de perspectiva si noi avem asa ceva", a mentionat Mititelu.
Adrian Mititelu a precizat ca jucatorii pusi pe lista de transferuri nu pot fi considerati deja plecati de la echipa. "Degeaba, nu pleaca nimeni de la Craiova. I-am pus pe lista de transferuri, dar asteptam oferte pentru ei. Daca primim, bine, daca nu, vor ramine. Deocamdata, doar pentru un singur jucator avem oferta concreta", a precizat Adrian Mititelu, care nu a dorit sa dezvaluie numele fotbalistului aflat in negocieri.
Dintre jucatorii la care Universitatea Craiova vrea sa renunte, Madalin Ciuca este cel mai scump, oltenii solicitind 500.000 de euro pentru transferul sau. "Ciuca a vrut sa plece pentru ca era suparat ca nu joaca. Dar eu nu-i pot garanta postul de titular. Cica nu suporta sa fie rezerva la Craiova. Ar trebui sa fie suparat pe el, nu pe antrenor sau pe mine", a mentionat Adrian Mititelu.
In privinta fotbalistilor care vor fi adusi la echipa in aceasta pauza competitionala, Adrian Mititelu a spus: "La Craiova nu va veni oricine. Avem de gind sa aducem doi-trei jucatori straini, dar nicidecum pe cei despre care s-a scris. Ce sa caute la Universitatea fotbalisti din Serie C? Ca sa-i aducem la echipa, trebuie sa fi jucat cel putin la nivelul ligii secunde din Italia. Si nu trebuie sa fie neaparat italieni, ci doar sa fi jucat in Italia. Daca vom gasi fotbalisti buni pentru Craiova, bine, daca nu, nu. Nu vine oricine".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii