Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AVAS a blocat conturile Petrom - Sucursala Braila

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a blocat conturile a 1.195 de societati, care au datorii de aproape 11 milioane de lei si peste 19 milioane de euro, potrivit unui comunicat al institutiei.
Printre debitorii ale caror conturi au fost blocate se numara societatile Contrasimex B din Ploiesti, Comcereal Dolj, Progresul Ploiesti, Transporturi Rutiere Onesti, ACR Sucursala Gorj, CMC International Impex, C.B. Investitii Bucuresti, Asociatia Sportiva Politehnica Timisoara, Bio Medical Group Bucuresti, Bidepa Security Bucuresti, Federal Coop Brasov si Petrom Sucursala Braila.
Comunicatul precizeaza ca poprirea conturilor a fost realizata dupa epuizarea celorlalte metode de valorificare. Actiunea AVAS vizeaza debitorii care au dat dovada de rea-credinta in cazul achitarii obligatiilor.
Creantele debitorilor sint preluate de catre AVAS de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si de la trei banci cedente, respectiv Bancorex, BCR si Banca Agricola. Sumele ce urmeaza sa fie incasate sint destinate intregirii Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate si diminuarii datoriei publice interne.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii