Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autorul atentatului de la Tel Aviv, singura victima a exploziei

Politia israeliana a anuntat ca explozia produsa joi dupa-amiaza intr-o zona pietonala din Tel Aviv s-a soldat numai cu moartea autorului atentatului, relateaza Reuters.
Serviciile de salvare au precizat ca atentatul s-a soldat si cu ranirea a zece persoane.
Canalul al doilea al televiziunii israeliene anuntase, cu putin timp in urma, ca explozia a provocat moartea unei persoane, fara a preciza insa daca victima este autorul atacului.
Serviciile de interventie precizasera, in prima instanta, ca deflagratia, produsa in apropierea vechii statii centrale de autobuz, pare sa fi fost provocata de un atentator sinucigas palestinian.
"S-a auzit o explozie uriasa linga un restaurant", a declarat un martor ocular. "Totul s-a intunecat si am fugit. Au inceput sa inchida zona si au sosit o multime de ambulante", a spus el.
Ultimul atentat sinucigas comis in Israel a fost cel din 5 decembrie, soldat cu moartea a cinci persoane, in fata unui centru comercial din orasul Netantya.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii