Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autorii crimei din Vidin au fost arestati

Cei trei indivizi, care in noaptea de joi spre vineri au omorit in bataie un barbat de 45 de ani din Vidin, au fost arestati preventiv, simbata, de catre judecatorii braileni. Suspectii au fost arestati chiar pentru omor, si nu sub acuzatia de a-i fi aplicat victimei lovituri cauzatoare de moarte, cum suna, initial, incadrarea juridica a faptei, formulata de anchetatori. Reamintim ca in dimineata zilei de 16 decembrie, personalul de la Serviciul de Ambulanta Braila a sesizat la Politie ca a avut o interventie pe Strada Dudului, prilej cu care a constatat decesul lui Ionel Todor (45 de ani). Acesta fusese batut chiar in fata blocului in care locuieste de catre trei indivizi cu care se luase la harta. Mai intii, victima a inceput sa se certe cu un anume Alexandru P., 24 de ani, care-si scosese ciinele la plimbare prin zona. Todor a incasat citiva pumni de la acesta, dupa care a fost agresat si de alti doi cunoscuti ai lui Alexandru P.: Florin C., 22 de ani, si Gheorghe T., 36 de ani, ambii din municipiul Braila. Victima a fost gasita in agonie in fata blocului de catre un vecin care l-a transportat pina acasa. Aici, sub privirile familiei sale, omul a murit.
"Necropsia efectuata de Serviciul de Medicina Legala a stabilit faptul ca moartea a survenit pe fondul multiplelor leziuni faciale si toracice, produse prin lovire activa cu corp dur (forta fizica). Echipa de ancheta, coordonata de catre procurorul criminalist, a demarat cercetarile In cauza, pentru identificarea autorilor. In aceeasi zi au fost identificati cei trei agresori, In persoana numitilor C. Florin (22 de ani), P. Alexandru (24 de ani) si T. Gheorghe (36 de ani), toti din Braila. La data de 17 decembrie a.c., acestia au fost prezentati la Tribunalul Braila care a dispus arestarea preventiva pentru primele 29 de zile, sub aspectul savirsirii infractiunii de omor. Autorii au fost Incarcerati In Arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila", informeaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii