Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autori necunoscuti identificati

Politistii braileni au reusit sa probeze faptele infractionale ale unor indivizi, in cauze inregistrate initial cu autori necunoscuti, in urma unei actiuni specifice. Este vorba despre trei barbati care au comis diverse infractiuni si au sperat ca vor scapa nepedepsiti.
Astfel s-a constatat ca Dumitru G., de 62 de ani, din Braila, este autorul infractiunii de lovire sau alte violente, fapta comisa la data de 8 martie, cind l-a agresat pe Viorel B., din comuna Chiscani.
Dosarul a fost inaintat la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, cu propuneri legale.
Cu ocazia acestei actiuni a fost identificat si Nicusor M., de 37 de ani, care a comis un furt la data de 11 mai. Barbatul a sustras bunuri in valoare totala de 500 de lei din incinta unei ferme agricole care apartinea societatii "TCE 3 Brazi" Piatra Neamt. Autorul furtului este acum cercetat in stare de libertate pentru stabilirea intregii activitati infractionale.
Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au reusit sa probeze si infractiunea de furt calificat comisa de Marian Chiriac B., de 23 de ani, din Braila. In ziua de 15 martie, acesta a patruns prin efractie intr-o locuinta din municipiu de unde a sustras bunuri in valoare de 3.500 de lei. Dosarul a fost inaintat la Parchet, iar prejudiciul urmeaza sa fie recuperat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii