Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autori identificati

Dupa cercetari indelungate, lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana au reusit sa rezolve doua dosare penale, in care era vorba despre furturi de placi de beton. Intr-unul din ele s-a probat care sint autorii, iar in celalalt s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru tainuire.
Politistii i-au identificat pe Gheorghe S. (41 de ani) si Dumitru P. (52 de ani), ambii din satul Tacau, comuna Marasu, carora li s-a probat ca, la data de 5 februarie, au sustras cite patru placi din beton armat, din incinta Fermei Vulturu, din localitate. Prejudiciul, In valoare de 2.400 RON, a fost recuperat In totalitate. In ambele cauze s-au Intocmit dosare penale, iar cercetarile continua cu autorii In stare de libertate.
Aceeasi politisti, Impreuna cu agenti de la Posturile de Politie Romanu, au stabilit si probat ca Gabriel P. (36 de ani), din Braila, a tainuit furtul a 400 dale din beton, recuperate din curtea acestuia, sustrase de pe canalul 27 ANIF Braila de George S. si Iulian Raul B., ambii din comuna Romanu. Prejudiciul, in valoare de 6.520 RON, a fost recuperat In totalitate. Impotriva lui Gabriel P. s-a dispus Inceperea urmaririi penale, sub aspectul savirsirii infractiunii de tainuire.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii