Skip to main content

Autori identificati

Dupa cercetari indelungate, lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana au reusit sa rezolve doua dosare penale, in care era vorba despre furturi de placi de beton. Intr-unul din ele s-a probat care sint autorii, iar in celalalt s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru tainuire.
Politistii i-au identificat pe Gheorghe S. (41 de ani) si Dumitru P. (52 de ani), ambii din satul Tacau, comuna Marasu, carora li s-a probat ca, la data de 5 februarie, au sustras cite patru placi din beton armat, din incinta Fermei Vulturu, din localitate. Prejudiciul, In valoare de 2.400 RON, a fost recuperat In totalitate. In ambele cauze s-au Intocmit dosare penale, iar cercetarile continua cu autorii In stare de libertate.
Aceeasi politisti, Impreuna cu agenti de la Posturile de Politie Romanu, au stabilit si probat ca Gabriel P. (36 de ani), din Braila, a tainuit furtul a 400 dale din beton, recuperate din curtea acestuia, sustrase de pe canalul 27 ANIF Braila de George S. si Iulian Raul B., ambii din comuna Romanu. Prejudiciul, in valoare de 6.520 RON, a fost recuperat In totalitate. Impotriva lui Gabriel P. s-a dispus Inceperea urmaririi penale, sub aspectul savirsirii infractiunii de tainuire.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu