Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Australian pagubit de doua "distribuitoare"

Aflata in prezent in Penitenciarul Oradea, recidivista Anisoara Gina Ali, 29 de ani, din Galati - autoare a nenumarate furturi -, a fost trimisa in judecata din ordinul procurorilor braileni, pentru paguba pricinuita unui cetatean australian stabilit in municipiul nostru, in vara lui 2004. Impreuna cu o alta infractoare, Gina a patruns in apartamentul lui Arety Petsoulis, in virsta de 74 de ani, cetatean australian cu resedinta in Braila, si i-a sustras bunuri insumind 20 de milioane de lei. Cele doua s-au dat drept "distribuitoare de produse de curatat".
Pagubitul avea inchiriat un apartament cu patru camere pe B-dul Dorobanti. Potrivit anchetatorilor, in ziua de 18 august 2004, la usa cetateanului australian a sunat o tinara, care s-a oferit sa-i prezinte mai multe produse de curatat. Credul, Petsoulis a invitat-o in bucatarie. La scurt timp, a sunat la usa o alta individa, gravida, care s-a dat drept colega celei dintii. Si aceasta a fost invitata in bucatarie. "Distribuitoarele" s-au apucat sa curete de zor usa, ca sa arate ce bun este detergentul prezentat. La un moment dat, prima sosita a cerut voie "sa mearga la baie". Totodata, aceasta i-a spus gazdei sa faca o lista cu produsele pe care ar vrea sa le comande, ca sa i le aduca ulterior. Motivul era de fapt altul, anume sa-l tina pe batrin "ocupat", iar ele sa cotrobaie prin casa. Intr-adevar, la scurt timp, si cea de-a doua necunoscuta a cerut voie sa mearga "la baie".
A doua zi, dimineata, cetateanul australian a constatat ca i-a fost furat telefonul "Siemens" din dormitor, un lant de aur cu medalion, precum si suma totala de 3,6 miloane de lei. Politistii sositi la fata locului au gasit nu mai putin de cinci amprente apartinind recidivistei Anisoara Gina Ali, astfel ca nu le-a fost greu sa descopere cine era, de fapt, "distribuitoarea". De altfel, pagubitul a recunoscut-o pe hoata din albumul foto pus la dispozitie de oamenii legii. Acestia o cauta si acum pe cea de-a doua "distribuitoare de produse de curatat".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii