Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Aurica" a dat spargeri de peste 100 de milioane de lei

Individ cu antecedente penale in minorat, Ionut Auras Saim, 19 ani, poreclit "Aurica", a fost (din nou) deferit instantei de judecata, pentru furt calificat in paguba avutului particular. El a sustras, printre altele, scule in valoare de 100 de milioane de lei dintr-un atelier brailean, prejudiciul nefiind recuperat.
"Aurica" a dat "lovitura" de unul singur, in noaptea de 1/2 februarie 2005. Potrivit anchetatorilor, la acea data, inculpatul a reusit sa patrunda in atelierul SC "Bobin Mixt Com" SRL Braila situat pe strada Stefan cel Mare si sa sustraga mai multe bormasini, chei, spirali, conductori, transformatori, precum si o masina de frezat si debitat aluminiu - bunuri in valoare de 101. 203.000 de lei. "Aurica" a vindut ulterior "prada" unor persoane necunoscute, astfel ca proprietarul bunurilor nu si-a mai recuperat prejudiciul.
Acelasi individ, de data aceasta in cirdasie cu Valentin Ion si Cosmin Cristian Marcadonatu, a patruns in cabinetele medicale de pe strada Polona, de unde a sustras un televizor cu CD si suma de 4,5 milioane de lei. Furtul s-a petrecut in iunie anul trecut. In noaptea de 10/11 august 2005, precizeaza acuzarea, Valentin Ion a mai sustras din incinta Cinema "Central" suma de 2,3 milioane de lei. El a mai dat o spargere, in luna decembrie 2005, impreuna cu numitul Iulian Daniel Pascu. Paguba pricinuita unei firme de pe Soseaua Buzaului a fost, la acea data, de aproape 10 milioane de lei. Mai trebuie spus ca toti cei de mai sus au antecedente penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii