Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Aurica" a dat spargeri de peste 100 de milioane de lei

Individ cu antecedente penale in minorat, Ionut Auras Saim, 19 ani, poreclit "Aurica", a fost (din nou) deferit instantei de judecata, pentru furt calificat in paguba avutului particular. El a sustras, printre altele, scule in valoare de 100 de milioane de lei dintr-un atelier brailean, prejudiciul nefiind recuperat.
"Aurica" a dat "lovitura" de unul singur, in noaptea de 1/2 februarie 2005. Potrivit anchetatorilor, la acea data, inculpatul a reusit sa patrunda in atelierul SC "Bobin Mixt Com" SRL Braila situat pe strada Stefan cel Mare si sa sustraga mai multe bormasini, chei, spirali, conductori, transformatori, precum si o masina de frezat si debitat aluminiu - bunuri in valoare de 101. 203.000 de lei. "Aurica" a vindut ulterior "prada" unor persoane necunoscute, astfel ca proprietarul bunurilor nu si-a mai recuperat prejudiciul.
Acelasi individ, de data aceasta in cirdasie cu Valentin Ion si Cosmin Cristian Marcadonatu, a patruns in cabinetele medicale de pe strada Polona, de unde a sustras un televizor cu CD si suma de 4,5 milioane de lei. Furtul s-a petrecut in iunie anul trecut. In noaptea de 10/11 august 2005, precizeaza acuzarea, Valentin Ion a mai sustras din incinta Cinema "Central" suma de 2,3 milioane de lei. El a mai dat o spargere, in luna decembrie 2005, impreuna cu numitul Iulian Daniel Pascu. Paguba pricinuita unei firme de pe Soseaua Buzaului a fost, la acea data, de aproape 10 milioane de lei. Mai trebuie spus ca toti cei de mai sus au antecedente penale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii