Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aurel Baciu a obtinut medalia de argint la Internationalele Romaniei

Duminica, pe stadionul Dinamo s-au desfasurat Campionatele Internationale de atletism ale Romaniei, si ca de fiecare data, si la cea de a 52-a editie atletii braileni s-au aflat printre protagonisti.
Aurel Baciu, sportiv pregatit de profesorul Mihail Dumitru a obtinut medalia de argint la 110 m garduri, proba cistigata de un altlet din Israel. Timpul realizat de reprezentantul CSM-ului, 14:23 secunde reprezinta un nou record personal care ii confera braileanului dreptul de a participa la Campionatele Europene de atletism ce vor avea loc in aceasta vara in Ungaria.
In palmaresul lui Aurel Baciu, in acest an mai figureaza o medalie de aur la tineret si una de argint la seniori, ambele obtinute la nationalele indoor in proba de 60 m garduri.
Tot medalie de argint a cucerit si Ramona Anghelas, sportiva cu dubla legitimare, CSM-LPS pregatita de profesorul Nicu Roata reusind o performanta de 52,23 m in proba de aruncare a sulitei.
Clubul Sportiv Municipal a mai obtinut doua medalii de bronz prin Leonard Gherghiceanu la 200 m plat si Anamaria Caragata la 100 m garduri.
O evolutie foarte buna a avut si juniorul Paraschiv Eftimie, atlet de la grupa antrenorului Fanel Ionescu care a realizat un nou record personal in proba de 110 m garduri.
La sfirsitul acestei saptamini va avea loc la Bucuresti un Grand Prix atletic pentru juniori, prilej pentru sportivii braileni Paraschiv Eftimie si Ionut Vlaicu sa realizeze baremurile de participare la europenele de juniori care se vor desfasura la Hengelo in Olanda.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii