Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Auras Panait se retrage din circuitul K1

Singurul "gladiator" brailean aflat in circuitul de arte martiale K1, care a avut 7 victorii consecutive, a decis sa agate manusile in cui, meciul de dinaintea retragerii urmind a avea loc in octombrie, la Satu Mare.
"Consider ca am demonstrat ce am avut de demonstrat si vreau sa ma retrag. Ultimul meu meci se va desfasura la Satu Mare, pe 22 octombrie si voi lupta impotriva campionului local Farcas Zoltan. Voi continua sa-l antrenez pe elevul meu si nu am renuntat la ideea infiintarii unui club de arte martiale in Braila", ne-a declarat Auras Panait.
Intrat in circuitul K1 in octombrie 2004, cu ocazia galei "Local Kombat - Arde Braila", Auras Panait a inhatat trofeu dupa trofeu, cistigind 6 meciuri in tara si unul in Turcia. Anul trecut, braileanul a fost invitat in Olanda, pentru a se perfectiona in sala multiplului campion mondial Ernesto Hoost - aflat de aproape 20 de ani in fruntea clasamentelor de box thailandez si lupte in sistem K1.
Dupa ce a strecurat teama in adversari, Panait a cistigat mai multe meciuri fara sa miste un deget, fiindca oponentii au refuzat sa intre in ring.
Dupa ce l-a antrenat citeva saptamini, Panait l-a lansat, in luna mai a.c., pe elevul sau Bogdan Tonu, in deschiderea galei "Arde Braila II". In prima repriza, elevul "gladiatorului" si-a intins de doua ori adversarul pe podea si a fost la un pas de a invinge, insa meciul s-a incheiat la egalitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii