Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au sustras bunuri din biserica adventista din Chercea

Cunoscuti cu antecedente penale in minorat, Octavian Silviu Tataru, 20 de ani, si Ionut Nastase, 18 ani, au fost trimisi in judecata, din ordinul procurorului Aurica Avram, de la Parchetul Local Braila, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Cei doi au sustras aparatura electronica de 7,2 milioane de lei din incinta bisericii apartinind cultului Adventist de Ziua a Saptea, situata in cartierul Chercea.
Nemernicia s-a petrecut in noaptea de 5/6 august 2005, in jurul orei 24.00. Dupa ce-au escaladat gardul bisericii, hotii au facut tandari doua geamuri de la usa de acces, apoi au patruns in interior. Ei au insfacat o orga electronica, un microfon, o tastatura de calculator si un radiocasetofon, bunuri apreciate la 7.200.000 de lei. Dupa sesizarea politiei, specialistii au gasit o amprenta la locul faptei, astfel ca autorii infractiunii au fost identificati fara probleme. Din pacate, prejudiciul nu a fost recuperat. In prezent, Tataru se afla inchis in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila, iar Nastase in Penitenciarul pentru Minori si Tineret de la Tichilesti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii