Mergi la conţinutul principal

Au sosit 70 de rezultate noi ale testelor COVID la Brăila, toate negative

* vestea bună e că au ieșit negativ probele prelevate de la majoritatea persoanelor internate în centrul DGASPC Brăila unde recent au fost depistați cu COVID – 19 trei angajate

 

 

Prefectul Judeţului Brăila, Cătălin Boboc, a anunțat, marți seară, că au sosit 70 de rezultate noi ale testelor COVID, toate negative! Edilul a ţinut să facă şi câteva completări, pentru a se înţelege exact despre ce este vorba. Prefrectul a precizat că două dintre teste sunt ale unor pacienți care erau internați cu COVID – 19 și între timp s-au vindecat, astfel că urmează să fie externați în cursul zilei de miercuri, 29 aprilie. Test negativ a primit și un angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care fusese în contact cu cele trei colege depistate pozitiv. Acesta era suspect de infectare, însă în urma testării suspiciunea s-a ridicat, astfel că urmează să fie mutat din Corpul B al Spitalului Județean, unde se tratează pacienții cu COVID, în corpul A, unde sunt pacienți non-covid. Printre cei testați negativ se află și ”majoritatea beneficiarilor din centrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  în care lucrează doamnele depistate pozitiv COVID”, a mai precizat prefectul Boboc. La centrul respectiv au fost prelevate circa 100 de probe, 69 de la beneficiari și restul de la angajați. O parte dintre rezultate încă nu au venit.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro