Mergi la conţinutul principal

Au sărit să-i bată pe poliţiştii locali care i-au prins aruncând gunoaie în stradă

• doi soţi domiciliaţi pe strada Ion Luca Caragiale s-au comportat agresiv, refuzând să se legitimeze, motiv pentru care au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 3.450 lei

 

Pentru unii brăileni, nesimţirea de a-şi arunca gunoaiele menajere pe domeniul public vine mână în mână cu un tupeism agresiv. Aşa s-a comportat la începutul acestei săptămâni o familie din municipiu, care, după ce a fost surprinsă făcând mizerie pe domeniul public, s-a pus cu un potop de înjurături şi chiar a încercat să-i bată pe poliţiştii locali. Astfel, luni, 18 decembrie, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila a depistat, în jurul orei 6.50, pe strada Ion Luca Caragiale din plin centrul municipiului, o femeie în vârstă de 58 de ani care arunca gunoi pe domeniul public, la câţiva metri de poarta propriului imobil. După cum se precizează într-un comunicat de presă, poliţiştii locali s-au legitimat şi i-au solicitat persoanei în cauză să prezinte documente pentru stabilirea identităţii, însă aceasta a refuzat. Mai mult decât atât, soţul femeii a devenit agresiv cu poliţiştii locali, împingându-i şi adresându-le injurii.

“Pentru acest lucru, bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991. În ceea ce o priveşte pe femeie, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu suma de 200 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuzul de a da date privind stabilirea identităţii şi cu suma de 250 de lei conform prevederilor HCLM nr. 5/2003, pentru aruncarea de gunoi menajer pe domeniul public”, ne-au informat poliţiştii locali.

Tot luni, poliţiştii locali au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 50 de ani care arunca un sac de gunoi pe Calea Galaţi. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 300 de lei, conform prevederilor HCLM nr. 5/2003. “Precizăm că, în ultima săptămână, Poliţia Locală Brăila a aplicat sancţiuni contraventionale în valoare totală de 7.000 lei pe linia menţinerii curăţeniei în municipiul Brăila”, ne-a informat conducerea instituţiei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro