Skip to main content

Au ramas 212 locuri la liceu dupa repartizarea computerizata

Joi, seara, s-au publicat pe site-ul Ministerului rezultatele admiterii computerizate. La Braila au ramas 212 locuri libere la licee si 1.475 la scolile de arte si meserii. Locurile libere de la licee, distribuite astfel: "Edmond Nicolau" - Resurse naturale si protectia mediului - 10, Stiintele naturii - 2, "Gh. K. Constantinescu" - Servicii - 8, "Moisil" - Tehnic - 9, "Oncescu" Ianca - Servicii - 6, "Saligny" - Tehnic - 9, "Nenitescu" - Resurse naturale si protectia mediului - 14, Tehnic - 26, "Brancoveanu" - Tehnic - 45, "Istrati" - Tehnic - 23, Insuratei - Mate-info - 5, Maxineni - Resurse naturale si protectia mediului - 26.
Din lista cu ultimele medii de admitere pe specializari se poate observa ca cel mai solicitat a fost Colegiul "Murgoci". La Mate-info, bilingv engleza, ultima medie de admitere a fost 9,53, la Filologie, tot bilingv engleza, ultima medie a fost 9,32, la Stiinte sociale ultimul admis a avut media 9,31, iar la mate-info a fost 9,28. Urmeaza apoi trei specializari de la "Balcescu", Mate-info - 9,27, Stiintele naturii - 9,01, Stiinte sociale, bilingv engleza, - 8,88. La "Murgoci", Stiintele naturii, ultima medie a fost 9,18. Cea mai solicitata specializare de la "Iorga" este Stiinte sociale, ultima media aici fiind 9,07. La Scolile de Arte si Meserii s-au ocupat citeva locuri la: Movila Miresii - Turism si alimentatie, "Istrati" - Mecanica, "Gh. K. Constantinescu" - Estetica si igiena corpului omenesc, "Valsan" Faurei - Mecanica si Constructii, "Ion Ghica" - Turism si alimentatie, Comert, Maxineni - Ind. alimentara, "Moisil" - Constructii si Electrotehnica, "Edmond Nicolau" - Constructii.
Dupa repartizarea computerizata in Braila a ramas un singur candidat nerepartizat, o absolventa a Scolii "I. L. Caragiale" care are media 7,55. Ea va fi repartizata pe 23 iulie, dupa ce va completa o noua fisa de inscriere pentru locurile ramase libere la licee.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu