Mergi la conţinutul principal

Au predat vechituri şi au câştigat aparatură electrocasnică nouă

• 14 dintre cei peste 650 de brăileni care au participat la acţiunea de colectare de deşeuri electrice şi electronice, din acest sfârşit de săptămână, au avut taloane câştigătoare la tombola organizată de Asociaţia “RoRec” şi Primăria Brăila

 

Acţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice organizată la sfârşitul săptămânii de Primăria Brăila şi Asociaţia Română pentru Reciclare “RoRec” s-a soldat cu adunarea a circa 12 tone de astfel de deşeuri denumite generic DEEE. Peste 650 de brăileni au dus la punctele de colectare diverse vechituri, de la televizoare şi aspiratoare, până la maşini de spălat sau frigidere. Aşa cum aţi putut citi în anunţurile publicate în cotidianul nostru, fiecare participant a primit un talon cu care a participat la o tombolă ale cărei premii au constat în aparatură electrocasnică nouă. Dintre aceştia, au fost 14 norocoşi care au câştigat, după cum urmează: câte o cafetieră - Mihaela Arghir, Ion Ilie, Ioan Ştefan, Cornelia Gurău; câte un mixer - Vasilica Manole, Nicolae Drăgoi şi Constanţa Nicolae; câte un fier de călcat - Tudoriţa Postelnicu, Stelian Constantin, Larisa Ion şi Mihai Gurgui; câte un cuptor cu microunde - Coman Lucica şi Elena Crăciun. Marele premiu, un frigider, va ajunge la Marioara Milica Mirea.

Câştigătorii sunt aşteptaţi să îşi ridice premiul de la sediul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL) Brăila, Str. Mărăşeşti, nr. 9, începând de astăzi, 11 aprilie, în intervalul orar 8.00 - 16.30. Aceştia trebuie să prezinte cartea de identitate şi talonul câştigător. Pentru informaţii suplimentare se poate apela numărul de telefon 0239.611.682.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro