Mergi la conţinutul principal

Au legat doi bătrâni pentru a-i jefui, dar au vrut să fie liberi

 

După ce au băgat groaza într-o familie de octogenari din comuna Surdila Găiseanca, sat Filipeşti, doi dintre cei trei tâlhari au încercat să scape de arestul preventiv. Pe 19 august, Judecătoria Făurei a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Eugen Avram (23 de ani), Nicuşor Mocanu (23 de ani) şi Tudorel Isac (27 de ani) pe o durată de 30 de zile, după cum se arată pe site-ul instanţei. Ultimii doi au contestat măsura, sperând că vor fi lăsaţi în libertate, însă nu au obţinut câştig de cauză la instanţa superioară. Zilele trecute, Tribunalul Brăila a respins ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Mocanu Nicuşor şi Isac Tudorel împotriva încheierii din şedinţa de camera de consiliu, pronunţată de Judecătoria Făurei. "Menţine încheierea pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Făurei. Obligă pe contestatorii-inculpaţi Mocanu Nicuşor şi Isac Tudorel la plata sumei de câte 180 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă", a stabilit instanţa.
Fapta a fost comisă la începutul lunii august şi înregistrată cu autori necunoscuţi. După două săptămâni, poliţiştii au dat de urma persoanelor suspectate de comiterea faptei, fiind vorba de trei tineri, toţi din satul Filipeşti. În noaptea de 3 spre 4 august, în jurul orei 01.00, aceştia au pătruns, fără drept, în curtea şi imobilul a doi localnici, soţ şi soţie, de 82 şi 81 de ani. Potrivit anchetatorilor, prin imobilizarea acestora cu propria lenjerie de pat şi întrebuinţarea de violenţe, vizitatorii nepoftiţi le-ar fi solicitat bani. După ce au răvăşit toate lucrurile, negăsind bani sau bunuri de valoare, au părăsit locuinţa.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro