Mergi la conţinutul principal

Au fost desemnaţi câştigătorii Cupei “Micul Prinţ” la şah rapid

• concursul de la Brăila face parte din etapa a IV-a a circuitul Grand Prix

 

Ediţia din acest an a Cupei “Micul Prinţ” la şah rapid a avut loc la Liceul “Grigore Moisil” şi a reunit la start copii, juniori şi seniori dar a fost un concurs open.

După şapte runde, la seniori, pe primul loc s-a clasat Iulian Gălăţanu de la Şah Club Galaţi, care a acumulat 6 puncte, acesta fiind secondat de Iulian Preda cu 5.5 puncte, respectiv Cosmin Dobrescu 5 puncte, ambii de la “Micul Prinţ”

La Elo sub 1800 puncte primul loc i-a revenit lui Cristi Chipăilă de la Şah Club Galaţi, care a acumulat 4,5 puncte, iar la categoria Elo sub 1600 prima poziţie a fost adjudecată, cu acelaşi punctaj tot de o sportivă a clubului gălăţean menţionat, Marina Andres.

La fete 8 ani, concursul a fost câştigat de Larisa Rădulescu de la “Micul Prinţ”, cu 2,5 puncte, iar la băieţi 10 ani, primele două locuri au fost adjudecate de reprezentanţi al clubului organizator, Mihai Cerviş şi Adrian Datcu. Pe locurile al treilea şi al patrulea s-au situat gălăţeanul Andrei Bujor şi brăileanul Luca Cârnu de la Micul Prinţ”.

S-au acordat premii în bani, cupe, medalii, diplome şi dulciuri.

Concursul face parte din circuitul Grand Prix, acesta contând pentru etapa a IV-a.

“A fost o competiţie interesantă, cu multe partide frumoase şi cu răsturnări de situaţii. Toţi copiii de la Micul Prinţ au avut evoluţii bune, în creştere faţă de competiţiile precedente”, a declarat antrenorul Iulian Preda.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu