Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au aparut brosuri pentru examenele nationale

Inspectoratul Scolar Judetean anunta ca Editura Didactica si Pedagogica a editat, recent, brosuri ce vin in sprijinul absolventilor claselor a VIII-a si a XII-a. Este vorba despre brosurile "Teste nationale 2007", "Admiterea 2007" si "Bacalaureat 2007". Spre deosebire de alte astfel de materiale informative care au circulat sau circula clandestin prin unitatile de invatamint, acestea sint aprobate de Directia Generala pentru Invatamint Preuniversitar din cadrul MEdC. Brosurile contin calendarul de desfasurare a examenelor, metodologia de organizare si desfasurare a testelor nationale si programele disciplinelor de examen. Referitor la brosura "Admiterea 2007", aceasta contine proceduri de organizare si desfasurare a admiterii in invatamintul liceal si profesional de stat pentru anul scolar 2007-2008, calendarul de desfasurare a examenelor, continutul probelor de aptitudini si cel al probelor de verificare a cunostintelor de limba moderna.
Inainte de a emite comenzi la editura, reprezentantii unitatilor de invatamint pot consulta materialele la sediul Inspectoratului Scolar Judetean. Comenzile se primesc fie prin posta, pe adresa editurii: Str. Spiru Haret, nr. 12, sectorul 1, Bucuresti, e-mail: comercial@edituradp.ro, fie prin telefon sau fax la: 021.315.73.98 si 021.313.34.70. Pretul lucrarilor porneste de la 4 lei, pentru "Teste Nationale 2007", 5 lei pentru "Admiterea 2007", pina la 8 lei pentru "Bacalaureat 2007". Pentru comenzi mai mari se aplica reduceri de 20% intre 20-50 exemplare, 25% intre 50-100 si 30% pentru comenzi ce depasesc 100 exemplare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii