Mergi la conţinutul principal

Au aparut brosuri pentru examenele nationale

Inspectoratul Scolar Judetean anunta ca Editura Didactica si Pedagogica a editat, recent, brosuri ce vin in sprijinul absolventilor claselor a VIII-a si a XII-a. Este vorba despre brosurile "Teste nationale 2007", "Admiterea 2007" si "Bacalaureat 2007". Spre deosebire de alte astfel de materiale informative care au circulat sau circula clandestin prin unitatile de invatamint, acestea sint aprobate de Directia Generala pentru Invatamint Preuniversitar din cadrul MEdC. Brosurile contin calendarul de desfasurare a examenelor, metodologia de organizare si desfasurare a testelor nationale si programele disciplinelor de examen. Referitor la brosura "Admiterea 2007", aceasta contine proceduri de organizare si desfasurare a admiterii in invatamintul liceal si profesional de stat pentru anul scolar 2007-2008, calendarul de desfasurare a examenelor, continutul probelor de aptitudini si cel al probelor de verificare a cunostintelor de limba moderna.
Inainte de a emite comenzi la editura, reprezentantii unitatilor de invatamint pot consulta materialele la sediul Inspectoratului Scolar Judetean. Comenzile se primesc fie prin posta, pe adresa editurii: Str. Spiru Haret, nr. 12, sectorul 1, Bucuresti, e-mail: comercial@edituradp.ro, fie prin telefon sau fax la: 021.315.73.98 si 021.313.34.70. Pretul lucrarilor porneste de la 4 lei, pentru "Teste Nationale 2007", 5 lei pentru "Admiterea 2007", pina la 8 lei pentru "Bacalaureat 2007". Pentru comenzi mai mari se aplica reduceri de 20% intre 20-50 exemplare, 25% intre 50-100 si 30% pentru comenzi ce depasesc 100 exemplare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu