Mergi la conţinutul principal

Au început recrutările pentru viitori pompieri şi specialişti ai Protecţiei Civile

• înscrierile se fac la sediul ISU Brăila, de pe bulevardul Dorobanţilor

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila a început procedura de recrutare a candidaţilor pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2018.

Ministerul Afacerilor Interne a scos la concurs, pentru arma „pompieri şi protecţie civilă”, sesiunea 2018, 37 de locuri/ofiţeri – bărbaţi, la Academia de Poliţie “A.I.Cuza” - Facultatea de Pompieri şi 290 de locuri – bărbaţi, din care 265 locuri specialitatea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 locuri specialitatea maistru militar auto la şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova.

Numărul de locuri aprobate în instituţiile de învăţământ ale  Ministerului Apărării Naţionale care şcolarizează personal pentru nevoile unităţilor Ministerului Afacerilor Interne este de 74 locuri pentru ofiţeri şi 79 locuri pentru maiştrii militari, cu diferite specialităţi.

“Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi, cu excepţia celor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale unde pot candida şi femei.

Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obţine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212,  int. 27006) din cadrul inspectoratului sau pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera. Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior ale MAI şi la instituţii de învăţământ ale M.Ap.N. se primesc de către structurile de resurse umane până la data de 25 mai 2018, iar pentru şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldeşti până la data de 15 iunie 2018. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Dunărea» al judeţului Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468”, informează Biroul de Presă al ISU Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro