Mergi la conţinutul principal

Au început înscrierile pentru instituțiile de învățământ care pregătesc viitoarele cadre ale Ministerului Afacerilor Interne

* la Brăila, recrutarea candidaților se face prin intermediul Bazei de Reparații Navale * cererile-tip de înscriere se fac până la data de 12 iunie * citiți mai jos numărul de locuri pentru actuala sesiune de înscrieri și condițiile pentru participarea la concurs

 

 

 

Baza de Reparații Navale Brăila recrutează candidați pentru sesiunile de admitere 2020 la instituții de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.  Tinerii brăileni interesați trebuie să depună cererile-tip de înscriere la sediul Bazei de Reparații Navale, de pe strada Incinta Port Docuri, nr. 1, până la data de 12 iunie 2020. Dosarele candidaților declarați apt medical și psihologic se depun de către candidați la unitățile de recrutare până la data de 19 iunie 2020.

Anul acesta,  Universitatea Națională de Apărare „Carol I”  scoate la concurs 8 locuri, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – 12; Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I” – 48; Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – 21; Institutul Medico-Militar – 2; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Pitești – 19; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică – Sibiu – 9; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia” Boboc – 16;  Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța – 18.

Condițiile  care trebuie întrunite de candidați pentru participarea la concurs sunt: să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; să cunoască limba română, scris şi vorbit; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic.

Evident, candidații trebuie să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat - dovada îndeplinirii acestei condiții se face cu diplomă de bacalaureat și foaie matricolă sau cu adeverință care îndeplinește condițiile de valabilitate, din care să rezulte faptul că au susținut și promovat examenul de bacalaureat – sesiunea 2019.

De asemenea, candidații trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere; să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist; să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege.

Pentru eventuale informaţii referitoare la recrutare, candidaţii se pot adresa Bazei de Reparații Nave Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, Str. Incita Port Docuri, nr. 1, tel. 0239/612241.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro