Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ATOP face ce face si nu face nimic

Problema care ma framinta pe mine de ceva vreme este de ce dracu ii platim noi pe baietii astia care s-au adapostit la umbra nucului batrin numit Autoritate Teritoriala pentru Ordine Publica (ATOP)? Propun desfiintarea de urgenta a acestei structuri neputincioase si directionarea fondurilor in alta directie, cum ar fi, de exemplu, Directia 5. Am glumit, nici macar nu-mi plac cintecelele acestei trupe. Dar partea cu desfiintarea va rog sa v-o notati in agenda, pentru ca am vorbit cit se poate de serios.
Uitati-va, de exemplu, la nenea Ion Rotaru. N-are nici un stres tipu'. Este consilier judetean, iar statul si partidul i-au gasit si un serviciu extrem de bine platit, ca sef al ATOP. Nu conteaza ca Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica nu are absolut nici o autoritate! Rotaru incaseaza o leafa dolofana doar pentru ca ne spune ca strazile Brailei sint nesigure, ca sint multi derbedei in oras, ca treaba e nasoala, ca e cazul sa se ia masuri etc. Sincer, eu ma gindeam ca il platim pe Rotaru ca sa ne apere de derbedei, dar se vede treaba ca m-am inselat. Pentru ca, iata, Rotaru nu se sfieste sa recunoasca faptul ca ATOP este cam degeaba, ca cica are doar rol consultativ. Bun, si-atunci de ce ii mai zice "Autoritate"? In fata cui are ATOP autoritate? Astia de la ATOP stau in masinile alea si consuma 2-3 rezervoare zilnic, plimbindu-se aiurea prin oras. De pazit pazesc si ei ceva, dar nu pe cetateni, ci zebrele de pe strazi, nu cumva sa le fure pietonii. Degeaba scriu eu acum ca prostul in ziar, ca nu se va schimba absolut nimic. Rotaru va ramine sef la ATOP, isi va incasa in continuare salariul ala supraponderal si ne va spune, ca si pina acum, ca sint cam multi golani pe metrul in patrat in Braila. Capitulati, bai! Lasati-va la mina voastra! De-mi-sia, de-mi-sia!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii