Mergi la conţinutul principal

Atmosferă fierbinte la concertul Antoniei

Zilele Brăilei s-au încheiat cu un spectacol antrenant al cunoscutei Antonia. Minionă, drăguţă, îmbrăcată simplu, în negru, Antonia a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului cu vocea sa. Hit-urile interpretate i-au făcut pe oameni să cânte, să danseze, să se distreze, aceştia fiind astfel răsplătiţi pentru orele în care au aşteptat-o. Mii de brăilenii au înţesat Esplanada, scările, spaţiile verzi în pofida vremii răcoroase şi a norilor care ameninţau să aducă ploaia. Toată lumea căuta un loc cât mai bun pentru a o vedea pe cântăreaţă. Băncile de lemn din faţa scenei au fost complet ocupate, la fel şi spaţiul din jurul lor, însă brăilenii au "luat cu asalt" şi scările, şi fântânile arteziene. Unii au urmărit-o printre crengile sălciilor pletoase, alţii s-au mulţumit să o vadă pe ecranele instalate pe scări. Cei mai curajoşi s-au urcat chiar şi pe fântânile arteziene pentru a o putea urmări pe scenă. Spectacolul său a durat aproximativ o oră, după care toată lumea s-a bucurat minute în şir de spectacolul luminos de pe cer.
Înainte de concertul Antoniei, pe scena Esplanadei au evoluat solişti de muzică populară de la Casa de Cultură a municipiului: Nicoleta Ghelase, Sandu Coteţ, Steluţa Constantin, Maria Caşu, Tudorel Stanciu, Maria Grosu, Mioara Manoilă, Niculina Mitria, îndrumaţi de instructorul Dănuţ Militaru. De la Şcoala de Arte "Vespasian Lungu" au interpretat melodii de muzică uşoară: Cosmina Spânu, Iulian Pînzaru, Lorina Giurgea, Laura Roşcan, Doru Ciutacu, Marian Toma, Bianca Bănică, Anda Baciu, Georgiana Ciutacu, Andrei Sima, Crina Ivan, Alexandra Androne, Mihai Pătulea. Ei sunt îndrumaţi de profesorii: Mariana Iordache, Adriana Toma, Galina Cojocari, Liliana Chiriţă şi Ana Maria Baciu. Au urmat apoi solişti de muzică uşoară care au bătut deja la porţile afirmării şi au cucerit premii importante la diferite festivaluri: Karym, Lozioara Zamfir, Ana Maria Voicu, Laura Stoian, ultimele două fiind membre ale grupului "Steluţe dunărene" coordonat de Liliana Toader. Pe scenă au mai urcat şi membrii formaţiei "Antic". Conform programului, în jurul orei 21.00 şi-a făcut apariţia Sonny Flame, alături de cei trei tineri din trupa sa, prestaţia lor fiind şi ea deosebit de apreciată de tineri. Spectacolul a fost prezentat de directorul Casei de Cultură a municipiului, Mircea Ciucaşu.
Zilele Brăilei au fost organizate de Primăria Brăila în colaborare cu instituţiile din subordine.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro