Mergi la conţinutul principal

Atmosferă de sărbătoare: S-a dat startul anului școlar 2015- 2016 și la Palatul Copiilor din Brăila

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2015- 2016 a început în jurul orei 10.00, cu o scurtă binecuvântare a preotului, după care directorul Ghiță Nedelcu a făcut prezentările: prof. Cătălin Canciu, inspector școlar general, prof. Dan Gheorghiță și prof. Aurelia Ion, inspectori de specialitate, scms. Simona Costescu, Compartiment Analiza și Prevenirea Criminalității, agent șef principal Roxana Dragomir, polițist de proximitate, plus cadrele didactice ale Palatului care coordonează cele 23 de cercuri.


"Mă bucur să văd o prezență atât de mare la deschiderea anului școlar! Vă urez succes, rezultate cât mai bune în drumul ales spre dezvoltarea personalității și cultivarea abilităților!", a declarat prof. Cătălin Canciu, inspector școlar general.


Prezența numeroasă a audienței a fost salutată, de altfel, de către toți invitații.
Subcomisarul Simona Costescu a adresat, la rându-i, câteva cuvinte sutelor de "pitici" și adulți prezenți, lansând, totodată, o propunere în vederea unei colaborări între toți cei prezenți "doar cu evenimente fericite".

Apoi, directorul Ghiță Nedelcu și-a prezentat colegii și a făcut o scurtă trecere în revistă a reușitelor înregistrate de copiii pregătiți de ei.

Palatul Copiilor are cercuri de: desen, pictură, dans modern, gimnastică sportivă, balet, dans popular, muzică ușoară, clasică vocal-instrumentală, muzică la instrumente tradiționale, muzică populară și pop - rock, teatru și teatru de păpuși, engleză, franceză, ecologie, protecția mediului, informatică, ziaristică și comunicare, aeromodele și navomodele, carturi, orientare turistică (turism, tir cu arcul, schi, rafting și alpinism), tenis de câmp și șah. (FOTO: Prof. Valentin Vasile Lipan)

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro