Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletismul brailean a mai obtinut inca doua medalii de aur

In ultimul concurs atletic de sala, cel rezervat juniorilor II, desfasurat la Bacau, sportivii cu dubla legitimare, LPS - CSM, Marian Chivutu, sportiv pregatit de profesorul Nicu Roata, si Paraschiv Eftimie, pregatit de Fanel Ionescu, au cucerit medaliile de aur la saritura in lungime si, respectiv, la 60 m garduri.
Cu toate ca atletii s-au pregatit foarte bine in aceasta iarna in vederea nationalelor iar rezultatele au confirmat acest lucru caci si alti sportivi au avut clasari in apropierea podiumului, delegatia braileana a fost la un pas de a nu se prezenta la aceasta competitie.
"Ca de obicei, Clubul Sportiv Municipal a trebuit sa puna la dispozitie banii pentru transportul sportivilor si ma bucur ca am reusit acest lucru pentru ca si rezultatele au justificat eforturile. Poate ca rezultatele ar fi putut fi chiar mai bune daca sportivii nostri s-ar fi acomodat cu suprafata de concurs, diferita de sala din Bucuresti. Pe undeva s-a vazut si faptul ca pentru acesti copii a fost primul concurs al anului si ultimul al sezonului indoor", a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Odata incheiat sezonul de sala, urmeaza marea dilema pentru antrenorii si atletii braileni. Unde se vor antrena pentru competitiile oficiale care vor avea loc in aer liber?
Deocamdata pregatirile se vor desfasura tot la sala CSM-ului. Doi atleti, Ana Maria Ionita si Eduard Gheorghiu, componenti ai lotului olimpic, impreuna cu antrenoarea Irina Roata vor pleca in aprilie la Constanta si se vor pregati alaturi de componentii lotului national de juniori pentru competitiile internationale din acest an.
"Sper sa putem asigura o pregatire corespunzatoare si altor atleti. In sezonul de sala am reusit sa obtinem rezultate mult mai bune decit anul trecut si de aceea trebuie sa facem eforturi pentru a incheia cu aceleasi performante si sezonul in aer liber", a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii