Skip to main content

Atletii copii sint primii care sustin teste oficiale in acest an

In acest week-end, incep competitiile de sala la atletism, iar primii care vor sustine examene in acest an sint copiii.
Atletii de la aceasta categorie de varsta vor participa la etapa de zona de la Bucuresti, programata pe data de 7 ianuarie.
De la Clubul Sportiv Municipal participa sapte atleti, Georgiana Novac, Bogdan lazar, Mihai Dragnea, Alexandru Edu, Andrei Romanet, Valentin Simionescu si Stefanita Cristea, toti de la grupa profesoarei Anamaria Caragata.
LPS-ul va fi reprezentat de Cristian Nedelcu, Catalina Morveanu, de la grupa profesoarei Sica Lazar, Robert Oaie, atlet pregatit de Anilena Anton si sportivii pregatiti de profesorul Fanel Ionescu, Dan Alexandru, Cosmin Chioibasu, Cristian Nedelcu, Silviu Ivan, Catalina Moroianu, Raluca Musat, Raisa Matei si Flaviana Topea.
"Pentru acesti copii acesta va fi primul test de o asemenea importanta, dar suntem optimisti si speram sa obtinem cat mai multe calificari in finala", a declarat profesorul Fanel Ionescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu