Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletii braileni sint favoriti la medalii

Joi, la prinz, atletii braileni care si-au indeplinit baremurile de participare la finalele Campionatului National din acest week end au ajuns la Bucuresti, iar dupa amiaza au efectuat un antrenament de acomodare cu pista de concurs. Atmosfera de lucru este buna, iar sportivii care au sanse la medalii cit antrenorii lor erau optimisti.
Analizind comportarea tuturor atletilor nominalizati sa participe la aceste finale, profesorul Dumitru Mihail considera ca se pot obtine rezultate foarte bune.
"Dupa ultimul Grand Prix sint mai multi sportivi care au sanse la medalii. Aurel Baciu se numara printre favoritii la podiumul de premiere in proba de 60 m garduri atit la seniori, cit si la tineret si tot in aceasta proba intre primii trei, la tineret Ionut Vlaicu se va bate la medalii. Printre protagonistii acestei editii se vor numara cu siguranta Ionel Roata la saritura in lungime, Anamaria Caragata la 60 m garduri, Anamaria Ionita la 400 m plat si 60 m garduri, Marian Chioveanu la saritura in lungime si la 60 m plat. Recompensa imediata pentru cei care vor deveni campioni nationali va fi cooptarea in lotul Romaniei pentru Balcaniada de seniori. Acum se vor definitiva insa loturile pentru europenele de tineret ce vor avea loc in Ungaria pentru care Aurel Baciu are ca si indeplinit baremul de participare, dar si pentru competitia continentala a juniorilor care se va desfasura la Hengelo in Olanda. La aceasta din urma Ionut Vlaicu are sanse reale de participare" a declarat profesorul Dumitru Mihail.

Leonard Gherghiceanu detine cel mai bun timp la 60 m plat seniori

Simbata, la prinz, la semifinalele probei de 60 m plat va participa si atletul CSM-ului Leonard Gherghiceanu, insa examenul cel mai tare al sportivului brailean va fi in jurul orei 18.00 cind va avea loc finala.
Ca de obicei antrenorul Fanel Ionescu este increzator in fortele elevului sau, dar s-a ferit sa dea un pronostic ferm.
"Gherghiceanu a alergat de doua ori aceasta distanta in 6:79 secunde, cel mai bun timp din acest sezon, si sper sa prinda podiumul. Cel de al doilea timp, 6:81 secunde, ii apartine stelistului Adrian Stefan, campionul en titre si a fost realizat la un concurs de la Budapesta. Ghergiceanu este favoritul la medalia de aur, insa la realizarea acestui obiectiv concura mai multi factori" este de parere Fanel Ionescu.
Aflat in primul an la categoria de virsta juniori I, Paraschi Eftimie, cel de al doilea sportiv pregatit de F. Ionescu, prezent la aceasta competitie, are ca obiectiv accederea in finala probei de 60 m garduri unde mai mult ca sigur va concura alaturi de unul, doi colegi de club.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii