Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletii braileni incearca sa prinda biletele pentru Balcaniada

Astazi, la Bucuresti se va derula cel de-al doilea Grand Prix atletic de sala pentru seniori, tineret si juniori, iar la finalul sau se vor forma loturile nationale pentru Campionatele Balcanice rezervate seniorilor.
De la Clubul Sportiv Municipal participa Leonard Gherghiceanu, Aurel Baciu, Ionut Vlaicu, Paraschiv Eftimie, Anamaria Ionita si Anamaria Caragata, dar si alti patru juniori, doi cu dubla legitimare, LPS-CSM, Andreea Alexandroaie, Bogdan Rusu si doi de la LPS, Dragos Bratu si Marcelica Balaban.
Toti atletii mentionati au obtinut rezultate bune saptamina trecuta, Gherghiceanu a cistigat proba de 60 m plat, iar Anamaria Ionita s-a impus la 60 m garduri, in timp ce la proba similara masculina Baciu si Vlaicu au ocupat locurile al doilea si al treilea.
La garduri, cel mai bun junior la precedentul Grand Prix a fost Parasciv Eftimie, insa o evolutie buna a avut-o si Ionut Caliof, care s-a clasat al treilea.
Alti doi sportivi lansati in marea performanta de la Braila au sanse mari sa prinda Balcaniada, Adelina Gavrila, care a realizat in urma cu o saptamina cea de-a doua performanta mondiala a anului la triplusalt feminin si Ionut Punga, cistigatorul probei de 60 m garduri.

Ultimul test pentru Iordache si Grigorescu, inaintea finalelor de juniori III

Duminica, se va desfasura si cel de-al doilea Grand Prix al juniorilor III, competitie la care LPS-ul brailean va deplasa un lot de zece sportivi si anume, Alexandru Iordache, Adrian Grigorescu, Laurentiu Constantin, Marius Hoasa, Marius David, Stefan Moroianu, Mirela Bratu, Andra Nuieloiu, Ana Maria Constantin si Madalina Sfintes.
Atletii braileni vor fi insotiti de profesoarele Sica Lazar si Tasia Popescu.
Saptamina trecuta, proba de 60 m garduri a baietilor a fost dominata autoritar de braileni, Alexandru Iordache s-a clasat pe primul loc, iar Stefan Moroianu a trecut linia de sosire al treilea.
"Toti sportivii nostri si-au realizat baremurile de participare la Campionatul National rezervat acestei categorii de virsta, iar acum mergem sa ne imbunatatim performantele. Sper sa facem o figura frumoasa si de aceasta data", a declarat profesoara Tasia Popescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii