Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atleti ai CSM-ului vor efectua un stagiu de pregatire la Constanta

Doi atleti ai Clubului Sportiv Municipal, Eduard Gheorghiu si Ana Maria Ionita, ambii componenti ai lotului olimpic de perspectiva, impreuna cu profesoara Irina Roata vor efectua un stagiu de antrenamente la Constanta, obiectivul fiind pregatirea sezonului in aer liber care va debuta in ultima decada a acestei luni.
Ana Maria Ionita a reusit sa obtina in sezonul indoor medalia de bronz in proba de 400 m plat, un rezultat foarte bun in conditiile in care ea a venit dupa o accidentare care nu i-a permis sa se pregateasca o perioada destul de lunga.
"Ana Maria Ionita are calitati psiho - motrice deosebite si de aceea este o sportiva de mare perspectiva. La fel si Eduard Gheorghiu care a obtinut rezultate foarte bune in competitia juniorilor I. Are o talie deosebita, un caracter si o atitudine mentala propice pentru practicarea gamelor de sprint, garduri si sarituri. Ei sint componenti ai lotului national si le asiguram conditii de pregatire speciale pentru a obtine rezultate bune la Campionatele Europene de juniori", declara directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Anul trecut cei doi sportivi au avut un sezon foarte bun. Inainte de a fi operata, Ana Maria Ionita a fost tripla medaliata de juniori I si II, a cucerit medalia de aur la Balcaniada de juniori II, a obtinut un loc sapte la mondiale si un loc sase cu stafeta la Campionatele Europene, la aceeasi categorie de virsta.
La rindul sau, Eduard Gheorghiu a obtinut medalii pe plan intern si a participat la Festivalul Olimpic al Tineretului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii