Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentate soldate cu 17 morti si 82 de raniti la Alger

Doua atentate comise miercuri, la Alger, s-au soldat cu 17 morti si 82 de raniti, a anuntat Protectia Civila algeriana, citata de AFP.
Potrivit bilantului, noua persoane au murit, iar alte 32 au fost ranite in urma unui atentat cu masina-capcana comis la intrarea in sediul guvernului algerian, in timp ce un alt atac cu bomba, care a vizat comisariatul de politie Bab Ezzouar, situat la periferia de est a Algerului, a provocat opt morti si 50 de raniti.
O explozie puternica s-a produs miercuri, in jurul orei locale 10.45 (12.45, ora Romaniei), pe esplanada Palatului guvernamental din Alger, fiind auzita in intregul oras. Imediat dupa deflagratie, masini ale politiei si ambulante s-au indreptat spre cladirea de mai multe etaje unde se afla sediul guvernului si al mai multor ministere.
Cioburile ferestrelor sparte de explozie sint vizibile pe o raza de 200 - 300 de metri de intrarea palatului, deasupra careia s-a ridicat un nor de fum negru.
Cel de-al doilea atentat a avut loc la periferia de est a capitalei algeriene, conform declaratiilor martorilor oculari.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii