Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentat in nordul Irakului, soldat cu 50 de morti

O masina-capcana a explodat duminica, in nordul Irakului, in apropiere de sediul formatiunii kurde de guvernamint Partidul Democratic din Kurdistan, provocind moartea a 50 de persoane si ranirea altor 70, a anuntat guvernatorul provinciei Nineveh, citat de Reuters.
Duraid Kashmula a declarat ca atacul care s-a produs in orasul Makhmour a vizat o cladire guvernamentala, care adaposteste si birourile partidului kurd.
Anterior, politia anuntase ca bilantul victimelor este de 30 de morti si 50 de raniti. Explozia s-a produs in apropiere de biroul local al KDP din Makhmour, un oras situat in apropiere de Erbil, capitala provinciei Kurdistan.
Colonelul Abdul Qadir al Harky, comandantul politiei din Makhmour, a declarat ca sint multe corpuri sub darimaturi si se asteapta ca numarul victimelor sa creasca.
"Bomba a explodat intr-o zona unde se aflau citeva birouri guvernamentale", a declarat el. Alte surse au declarat ca partidul KDP se reunise pentru o intilnire locala.
Cel putin 15 persoane au murit si alte 100 au fost ranite cind un camion a explodat in apropiere de Ministerul kurd de Interne din Erbil, saptamina trecuta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii