Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atenție! Polițiștii au dotare pentru verificarea certificatului verde

* brăilenii trebuie să respecte cu strictețe măsurile anticovid impuse, mai ales că polițiștii efectuează permanent verificări * ni s-a comunicat faptul că polițiștii brăileni au în dotare telefoane pentru verificarea certificatului verde

 

Măsuri pentru prevenirea răspândirii Covid – 19. Inspectoratul de Poliție Județean Brăila precizează că se fac permanent verificări pe această linie, așa că cetățenii trebuie să respecte măsurile impuse în această perioadă. “Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au în dotare telefoane mobile cu ajutorul cărora pot verifica certificatul verde electronic și pe care le folosesc în îndeplinirea activităților curente de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

În ceea ce privește situația pandemică, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila își desfășoară, în prezent, activitatea în conformitate cu H.G. 1090/06.10.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid – 19. “Toate restricțiile raportate la incidența cumulată pe județ/localități sunt detaliate în mod expres în cuprinsul actului normativ menționat mai sus. Totodată, incidența pentru fiecare localitate din județul Brăila este constatată prin Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență conform prevederilor legale în care se stipulează măsurile de prevenire Covid – 19”, au precizat polițiștii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii