Mergi la conţinutul principal

Atenție! Polițiștii au dotare pentru verificarea certificatului verde

* brăilenii trebuie să respecte cu strictețe măsurile anticovid impuse, mai ales că polițiștii efectuează permanent verificări * ni s-a comunicat faptul că polițiștii brăileni au în dotare telefoane pentru verificarea certificatului verde

 

Măsuri pentru prevenirea răspândirii Covid – 19. Inspectoratul de Poliție Județean Brăila precizează că se fac permanent verificări pe această linie, așa că cetățenii trebuie să respecte măsurile impuse în această perioadă. “Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au în dotare telefoane mobile cu ajutorul cărora pot verifica certificatul verde electronic și pe care le folosesc în îndeplinirea activităților curente de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

În ceea ce privește situația pandemică, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila își desfășoară, în prezent, activitatea în conformitate cu H.G. 1090/06.10.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid – 19. “Toate restricțiile raportate la incidența cumulată pe județ/localități sunt detaliate în mod expres în cuprinsul actului normativ menționat mai sus. Totodată, incidența pentru fiecare localitate din județul Brăila este constatată prin Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență conform prevederilor legale în care se stipulează măsurile de prevenire Covid – 19”, au precizat polițiștii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro