Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atelier de timplarie pe punctul de a fi mistuit de flacari

Pompierii braileni s-au confruntat, in seara zilei de luni, 9 ianuarie, cu un incendiu ce ameninta sa faca scrum un imobil plin de material lemnos, situat la adresa Sos. Rimnicu Sarat, nr. 29-33 lot B. Este vorba de un punct de lucru al firmei "Motexim Prod" SRL, ce consta intr-un magazin de desfacere si un atelier de timplarie. Focul a izbucnit in jurul orei 19.30, fiind provocat, dupa cum au concluzionat pompierii, de cabluri electrice defecte sau neizolate, amplasate pe materiale combustibile. Au ars circa 120 metri patrati de acoperis din lemn invelit cu placi de azbociment, 40 mp de plafon fals din PFL, 5 metri cubi de cherestea, 10 usi din lemn, 23 de ferestre si mai multe acte contabile ale societatii in cauza. De asemenea, s-au degradat 5 mc de cherestea, aproximativ 130 mp de acoperis, 15 ferestre cu toc de lemn, 10 usi cu toc de lemn si 40 mp de pereti din PAL. Valoarea bunurilor distruse sau degradate a fost evaluata la 26.000 RON (260 milioane de lei vechi). Pompierii au reusit sa lichideze focul pina la ora 21.10, salvind hala de productie cu utilajele aferente, 20 mc de cherestea de brad, 40 de usi, casa invecinata si depozitul de materiale de constructii al SC "Ovidiu Forst" SRL. Bunurile salvate au o valoare de peste 325.000 RON (3,25 miliarde de lei vechi).
Pompierii au luat foarte in serios potentialul distructiv al acestui incendiu, deplasindu-se la fata locului cu nu mai putin de patru autospeciale. De asemenea, echipajele au fost coordonate de cinci ofiteri, fiind prezent chiar si colonelul Florin Silvi, inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila. Pentru ca interventia s-a facut in beneficiul unui agent economic, acesta va trebui sa le achite pompierilor un tarif ce se va ridica, foarte probabil, la citeva zeci de milioane de lei vechi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii