Mergi la conţinutul principal

Atelier de inițiere în arta dansului - tango la Centrul de Creație Brăila

sesiunile de inițiere în tango și în cultura tango-ului argentinian se vor desfășura, pe tot parcursul anului, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, sub îndrumarea specialiștilor

 

Zilele acestea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila au dat startul înscrierilor la Atelierul de tango ce urmează să se desfășoare pe tot parcursul anului 2024.

„Atelierul de inițiere în tango și în cultura tango este un proiect care se adresează persoanelor care doresc să învețe arta dansului, în special tango-ul. Acesta este un dans cu multă personalitate, care transmite o trăire interioară intensă și seduce publicul încă de la primele mișcări. Sesiunile de inițiere în cultura tango-ului argentinian se vor desfășura pe tot parcursul anului, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, din Piața Traian nr. 2, sub îndrumarea specialiștilor din domeniu”, precizează organizatorii atelierului.

Scopul Atelierului de inițiere în tango și în cultura tango este de a promova activitățile cultural-educative la nivel județean (cu precădere arta tango-ului argentinian). Atelierul de tango de la Centrul de Creație Brăila este un eveniment social care reunește oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzică de calitate și de dans.

Înscrierile se fac în baza fișei de înscriere și a declarației privind protecția datelor cu caracter personal, documente ce vor fi transmise Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, electronic, la adresa de e-mail: festival.braila@gmail.com sau direct la sediul instituției, din Piața Traian nr. 2 (Centrul Istoric al municipiului).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro