Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac mafiot in Piata Apollo

In timp ce Politia isi umple timpul aducind acuzatii grave la adresa jurnalistilor, declarind ca interlopii se taie intre ei fiindca sint instigati de gazetari, "baietii buni" continua sa-si faca de cap: 6 indivizi necunoscuti au tabarit, ieri dupa amiaza, pe un apropiat al gruparii din Varsatura si l-au spintecat cu sabiile, sub privirile impietrite ale comerciantilor din Piata Apollo.
Politia a refuzat sa comenteze evenimentul, insa mai multi martori ne-au marturisit ca, in jurul orei 15.00, o trupa de soc formata din 6 insi a dat buzna in piata, urmarindu-l pe un tinar plin de singe: "Aveau cutite si sabii si il loveau pe cel plin de singe. Au aparut din spatele pietei, dinspre calea ferata si l-au alergat pina in strada, sub pod. L-au injunghiat de mai multe ori si au fugit, disparind fara urma."
Cimentul din piata se umpluse de singe, iar o dira continua pina in parcare, unde era o balta. Pina la aparitia politistilor, femeia de serviciu reusise sa spele aproape tot singele, deoarece se strinsesera ciinii si se infruptau ca la ospat. Victima agresiunii a fost transportata la spital, pentru ingrijiri medicale, fiind diagnosticata cu plagi injunghiate la coapsa dreapta si bratul sting.
Costin C., tinarul atacat in stil mafiot, ne-a declarat, zimbind, ironizindu-i pe cei care au incercat sa-i ia viata: "Ma aflam in piata, deoarece cautam sa cumpar niste chei pentru masina. La un moment dat, 6 "femei" necunoscute au scos cutitele din posete si de pe sub fuste si m-au zgiriat de mai multe ori. Nu stiu ce au avut cu mine, dar voi afla in citeva zile si voi lamuri problema."
Victima a refuzat sa ramina internata si, dupa citeva ore, a plecat pe picioarele ei, acasa. Surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie ne-au precizat ca judiciaristii efectueaza investigatii, pentru a-i identifica si prinde pe autori si pentru a stabili cu exactitate imprejurarile evenimentului singeros. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii