Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astral implementeaza cea mai noua tehnologie pentru retele de voce peste cablu

Cisco Systems a anuntat, ieri, ca Astral Telecom, cel mai mare furnizor de servicii de comunicatii electronice din România, a finalizat instalarea solutiei Cisco BTS 10200 Call Control Softswitch în cadrul retelei sale nationale. Noua solutie softswitch va permite companiei Astral sa gestioneze mai bine resursele retelei, sa vina în întimpinarea cerintelor clientilor si sa furnizeze servicii de voce superioare pentru serviciile Astral Triplay de voce, video si date de banda larga.
Reteaua de cablu IP Astral foloseste pe scara larga tehnologie Cisco, precum si PSTN-uri si gateway-uri universale pentru interconectarea cu retelele nationale si internationale de telefonie. "Vocea reprezinta o componenta importanta a ofertei noastre, iar capabilitatile de clasa carrier ale solutiei Cisco softswitch au ajutat la pozitionarea Astral ca unul dintre principalii contracandidati ai operatorului dominant din România", spune Dinu Malacopol, CEO, Internet, Data & Telephony la Astral Telecom. "Ne propunem sa avem cele mai competitive oferte în termeni de pret si dorim sa oferim servicii de maxima calitate, iar Cisco a furnizat o solutie care a satisfacut cerintele noastre de eficientizare a costurilor si de caracteristici tehnice avansate".
Clientii serviciului VoIP Astral atit din sectorul de afaceri, cit si din cel rezidential, beneficiaza de minute gratuite pentru apeluri catre retele de telefonie mobila, pentru apeluri nationale si internationale, afisajul identitatii apelantului si rapoarte de trafic online. Pachetul de servicii Astral Triplay include, de asemenea, acces Internet în banda larga de mare viteza, cablu analog si digital, precum si servicii de telefonie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii