Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"In asteptarea lui Mos Craciun" la Scoala Speciala

Serbarea "In asteptarea lui Mos Craciun", a adus bucurie celor aproape 300 de parinti, frati si bunici prezenti in sala Teatrului "Maria Filotti". Spectacolul a fost realizat de elevii Scolii Speciale. Au fost implicati aproape 100 de copii din grupele de gradinita si clasele I - VIII, din cei aproape 300 de elevi ai scolii. Din program nu au lipsit momentele de poezie, colinde, dans modern si dans popular. Mos Craciun, asa cum se asteptau cei mici, a venit chiar pe scena si a oferit cadouri celor mai talentati elevi ai Scolii Speciale, ceilalti elevi ai scolii urmind sa-si primeasca darurile la scoala. Copiii au primit dulciuri in valoare totala de 15 milioane de lei.
Directorul institutiei, prof. Viorica Mihalache, a explicat ca de organizarea spectacolului s-au ocupat practic toti profesorii scolii, chiar tot personalul, pentru ca elevii lor necesita o atentie speciala si au fost nevoiti ca tot timpul, toate cadrele didactice, sa se ocupe de ei atunci cind a fost cazul.
Sponsorii evenimentului au fost "Azur", "Imobiliare avantaj", "Fenster System", "Ulplast" SA Sutesti, "Necesar Prod".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii