Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi se poate decide soarta brailenilor

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe:
12 FCM Bacau 15 7 5 3 9-5 18 (^2)
16 CF Braila 15 3 3 9 6-25 12 (-9)

Meciul de astazi de pe stadionul Municipal este decisiv pentru elevii lui Ionel Iuga, iar rezultatul lui poate sau nu sa dea sperante brailenilor in lupta pentru mentinerea in Liga a II-a.
CF Braila a avut o evolutie in conformitate cu valoarea lotului de jucatori, iar acum spera intr-un miracol la ultima sa evolutie pe teren propriu. De la dorinta pina la realizarea obiectivului, acela de a cuceri toate punctele puse in joc, este cale lunga mai ales cind formatia de la Dunare este alcatuita in majoritate din mercenari.
Totusi fara Buteseaca accidentat si Caragea suspendat, Ionel Iuga inca mai spera intr-un miracol: "Ultima impresie conteaza, de obicei, de aceea si noi vom cauta sa lasam o impresie cit mai buna la ultima evolutie in fata propriilor suporteri din acest tur de campionat. Sper sa facem imposibilul pentru a nu pierde meciul. Nu avem ce face, trebuie sa luptam pina la capat si sa intelegem ca fiecare punct poate sa fie decisiv in lupta pentru evitarea retrogradarii".
CF Braila ar putea miza in acest meci pe: Budur - Calin, Pelin, Posteuca - Ghidarcea, Olenic, S. Matei, S. Marin - Girleanu, Feizula, Ghioca.
Antrenorul oaspetilor, Cristi Popovici, va da credit acelorasi jucatori care au reprezentat pe FCM Bacau si in partida din runda trecuta de pe teren propriu si anume: Manea - David, Geaman, Vranceanu - Taban, Beceru, Spiridon, Matei, Isac - Tanasa, Verdes.

CF Braila, la un pas de a nu fi programata in ultima etapa

Cu toate ca la inceputul turului multi se bateau cu pumnul in piept ca vom avea o echipa de fotbal performanta la Braila, ca fotbalul va face concurenta handbalului feminin, realitatea a demonstrat cu totul altceva.
Din pacate, conducerea administrativa i-a dat credit nelimitat lui Ion Gigi, antrenorul galatean sfatuit de aceeasi cunoscatori ai fenomenului fotbalistic de pe plan local a gonit toti fotbalistii adevarati si a transferat doar rebuturile Otelului, asa a ajuns CF Braila in subsolul clasamentului alaturi de echipe care mai ieri evoluau prin Divizia C.
Conditiile in care se pregatesc jucatorii sint insa apropiate de cele din Liga a IV-a, adica fara apa calda, caldura si alte facilitati necesare procesului de instruire.
Mai nou, CF Braila a fost la un pas de a nu fi programata la ultima etapa a turului si sa plateasca astfel tribut managementului dezastruos care s-a perpetuat ani de-a rindul la Dacia Unirea.
Se pare insa ca echipa fanion a orasului nostru a scapat de aceasta rusine deoarece din surse oficiale am aflat ca la mijlocul acestei saptamini s-au achitat restantele financiare datorate celor trei jucatori care au depus in vara memorii la FRF, Daniel Plesa, Olteanu si Iliuta.
Comisia pentru Statutul Jucatorului stabilise ca zi limita de plata 21 noiembrie, termen care daca nu se respecta, CF Braila nu ar fi fost programata pentru ultima etapa si ar fi pierdut la masa verde disputa de la FC Botosani.
Iancu Teodorescu a gasit solutiile pentru a rezolva aceasta problema spinoasa, urmeaza acum ca toti factorii de decizie sa se implice pentru ca echipa fanion a orasului nostru sa se mentina in Liga a II-a.

Etapa a 16-a programeaza meciurile:
FC Snagov - Delta Tulcea
Prefab. 2005 Modelu - CS Otopeni
Dunarea Giurgiu - Forex Brasov
CF Braila - FCM Bacau
Chimia Brazi - FC Botosani
FC Brasov - Cetatea Suceava
Gloria Buzau - Dunarea Galati
Petrolul Ploiesti - FC Sacele
Sportul Studentesc - FCM Cimpina
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii