Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi se oficializeaza retrogradarea echipei fanion a orasului Braila in Liga a III-a

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe:
12 FC Botosani 33 12 7 14 35-37 43
18 CF Braila 33 4 10 19 19-58 22

Astazi CF Braila va evolua pentru ultima data in fata propriilor suporteri in acest campionat si probabil ca toti fanii doresc un succes care sa-i permita echipei fanion a orasului sa inceapa sezonul urmator fara penalizari. Obiectivul ar fi fost simplu de realizat daca CF Braila i-ar fi avut la dispozitie si pe juniorii din propria pepiniera, numai ca acestia, de duminica sint angrenati la turneul semifinal si nu pot participa la acest joc.
Toata saptamina la antrenamente s-au prezentat cite sapte - opt jucatori, semn ca la acest club nu mai exista nici un fel de organizare. S-au mai cheltuit ceva bani de la bugetul local si atit, CF Braila a retrogradat in Liga a III-a, iar perspectivele sint si mai sumbre, atit timp cit este dirijata de persoane care nu au nici o legatura cu sportul de performanta.
Actualul lot se rezuma la zece jucatori, ceea ce inseamna ca Bratianu si Baldovin trebuie sa faca eforturi substantiale pentru a incropi un unsprezece pentru acest meci.
Partida de pe stadionul Municipal va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Florin Miron - Dan Rosu (ambii din Bucuresti) si Daniel Ciocinea (Sibiu). Arbitru de rezerva este braileanul Luciliu Zaharia, iar observator FRF a fost desemnat Bratu Cataros din Calarasi.

FC Botosani vine cu echipa a doua

Antrenorul secund al botosenenilor, Giani Florian, a afirmat ca elevii sai nu vor face figuratie in jocul de la Braila din ultima etapa a acestui retur. Tehnicianul a recunoscut ca exista posibilitatea ca echipa sa sa poata incheia campionatul pe un loc mai bun in clasament, daca invinge in acest joc "Una e sa termini pe 10, 11 si alta pe 12, 13, de aceea am pregatit meciul foarte serios si vrem sa cistigam", a declarat, ieri, antrenorul secund al echipei FC Botosani. Giani Florian a mai adaugat ca va trimite in teren o echipa, in care ponderea o va reprezenta jucatorii de la echipa a doua.
FC Botosani nu va putea conta astazi pe serviciile titularilor Dorin Dogaru, Mihai Filip, Derra Hamadou, Ybrahim Wahabou, care sint accidentati. Sub semnul intrebarii este si prezenta pe gazon a lui Dorel Satco, portarul botosanean accidentindu-se in amicalul sustinut la mijlocul acestei saptamini impotriva celor de la CSS Botosani.
In alta ordine de idei, astazi antrenorul principal al FC Botosani, Leo Grozavu, va putea sta pe banca formatiei pe care o pregateste. Intrunita la mijlocul acestei saptamini, Comisia de Apel din cadrul FRF a decis ridicarea suspendarii dictate impotriva antrenorului botosenean dupa ce a protestat la adresa arbitrului in meciul cu FCM Cimpina. Leo Grozavu s-a declarat multumit de rezultatul deciziei Comisiei de Apel.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii