Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi, la Insuratei, vine echipa lui Mihai Ciobanu, Onix Rm. Sarat

Dupa o etapa intermediara programata marti in care doua dintre formatiile brailene au iesit victorioase, astazi, Liga a III-a programeaza o noua runda, a 12-a, in care doar Viitorul Insuratei va evolua pe teren propriu, celelalte doua in deplasare.
Cu toate ca va juca in fata propriilor spectatori, echipa din Insuratei va avea o sarcina dificila in fata uneia dintre noile promovate, Onix Rm. Sarat, deoarece aceasta este antrenata de Mihai Ciobanu, un antrenor care cunoaste foarte bine valorile din fotbalul brailean si poate, printr-o strategie adecvata, sa le contracareze jocul.
Viitorul Insuratei revine pe teren propriu dupa o victorie categorica obtinuta la Ianca in fata nou promovatei CSO, iar Onix tot dupa un succes, 2-0, pe teren propriu in fata echipei Unirea Slobozia.
Inaintea disputei de astazi cu 14 puncte, formatia gazda ocupa locul al 11-lea, in timp ce Onix, care a acumulat cu un punct mai mult, se afla pe pozitia a 9-a.
Cind evoluau in Divizia B, disputele dintre fosta Dacia si Laminorul Roman se apropiau de nivelul unui derby, acum cele doua formatii navigheaza pe undeva prin subsolul seriei I a Ligii a III-a. Ambele au nevoie de puncte pentru a incerca sa evadeze spre mijlocul clasamentului.
Elevii lui Vasile Darie au moralul bun dupa succesul din etapa intermediara si spera sa obtina cel putin un punct, insa vor intilni o echipa care nu a mai cunoscut gustul succesului din etapa a sasea, cind a invins cu 6-2 acasa pe Pambac Bacau. Daca vor juca cu aceeasi ambitie ca la Galati, cind a remizat cu Politehnica, brailenii au toate sansele sa-si atinga obiectivul.
Laminorul a pierdut runda trecuta cu 4-0 la Leonard Pascani si cu siguranta ca in acest joc va folosi toate metodele pentru a cistiga si a parasi locul al 15-lea.
Cu toate ca nu a evoluat deloc rau, marti, in disputa cu Viitorul Insuratei, CSO Ianca a pierdut, si acum va incerca sa recupereze ceva din punctele cedate pe teren propriu la Constanta in disputa cu Portul. Nici formatia constanteana nu se regaseste inca in acest sezon, iar acest lucru este confirmat de rezultatele si locul pe care il detin in campionat. Portul a pierdut la scor, 5-1 jocul de la Navodari si astazi va forta victoria pentru a se reabilita in fata propriilor spectatori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii