Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi începe Liga a II-a, sezonul 2021-2022

* în etapa inaugurală Dacia Unirea joacă, de la ora 11.00, tot cu o nou promovată, Comunal Șelimbăr

 

Stagiul de pregătire din această vară s-a încheiat și toate echipele din Liga a II-a participă astăzi și în zilele următoare, la prima etapă a campionatului 2021-2022. Revenită în Liga a II-a în această vară, Dacia Unirea a plecat de vineri spre Șelimbăr urmând ca în această dimineață, de la ora 11.00, să joace, tot în compania unei nou promovate, Comunal Șelimbăr.

“Mă bucur în primul rând că am reușit să ne pregătim pentru acest sezon competițional din toate punctele de vedere. Este un început de sezon foarte greu dar îl vom aborda cu maximă încredere. Sunt mulțumit de realizările fotbaliștilor noștri din ultima perioadă și de performanța realizată de ei, mă refer la promovarea în Liga a II-a. Sunt convins că ne aștaptă un parcurs dificil dar o să vedeți că Dacia Unirea va face față cerințelor acestui eșalon”, ne-a declarat antrenorul Florentin Petre. 

Ambele formații s-au întărit în această vară. Dacia Unirea l-a transferat pe Daniel Ciobanu, fundaș central de 28 de ani care are 97 de prezențe în Liga a II-a și 2 goluri marcate. A fost legitimat la Farul Constanța, Foresta Suceava, FC Brașov, Pandurii Târgu-Jiu, Politehnica Iași, CSM Reșița. Au semnat de asemenea cu echipa brăileană  Alexandru Pătlăgică, fundaș dreapta născut în 2003, Alin Priboi, mijlocaș central, Gabriel Răducan, atacant, născut în 2000, Alexandru Taciuc, mijlocaș dreapta, Aurelian Petrache, mijlocaș stânga născut pe 2 aprilie 2001, format la Stars Brăila, Adelin Voinescu, atacant de 23 de ani.

Comunal Șelimbăr s-a întărit cu Robert Boboc, Alexandru Ciocâlteu, jucător care a mai trecut pe la Dacia Unirea, Messie Biatoumoussoka și Radu Crișan.

 

Programul etapei inaugurale a campionatului Ligii a II-a:

Ripensia Timișoara – Dunărea Călărași

Unirea Dej – Unirea Slobozia

CS Comunal Șelimbăr – Dacia Unirea Brăila

FC Brașov Steagul Renaște – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Steaua București – FK Csikszereda

Astra – Metaloglobus București

Petrolul Ploiești – Politehnica Iași

Concordia Chiajna – Unirea Constanța

FC Hermannstadt – FC Buzău.

Universitatea Cluj – SSU Politehnica Timișoara
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii