Mergi la conţinutul principal

Astăzi are loc inaugurarea noii secţii ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila

• evenimentul este organizat doar pentru presă

 

Noua secţie de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va fi inaugurată, astăzi, în prezenţa oficialităţilor locale. Totuşi, este un eveniment special organizat pentru presă, întrucât va mai trece o perioadă de timp până când această secţie va fi dată în folosinţă. Managerul Delia Râşnoveanu a motivat că, după inaugurarea de astăzi, urmează a fi făcută o curăţenie zdravănă în secţie, apoi va fi dată în folosinţă medicilor şi pacienţilor.

Reamintim că secţia ATI ce a răsărit de câţiva ani buni în curtea spitalului face parte din “moştenirea” lui Gheorghe Bunea Stancu în sistemul sanitar brăilean. Firma care a câştigat licitaţia pentru a construi de la zero clădirea a fost “Confort 2000”. Lucrările au început în anul 2011 şi s-au finalizat în 2013, când imobilul a şi fost predat spitalului de către Consiliul Judeţean. Ulterior, secţia nu a putut fi folosită pentru că nu avea sistem de intervenţie în caz de incendiu şi nici nu era făcută legătura cu spitalul. Managerul de la acea vreme, dr. Mihail Iugulescu, a constatat şi o altă serie de nereguli la instalaţiile de ventilaţie şi climă, la automatizări, la cutiile filtrante din saloanele ATI, iar filtrele Hepa nu erau puse cum trebuie, probleme care au făcut subiectul mai multor articole publicate de “Obiectiv – Vocea Brăilei”. Aceste “îndreptări” ale lucrărilor făcute prost urmau a fi suportate din bugetul propriu al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu