Mergi la conţinutul principal

Asociatia Judeteana de sah are un sef nou

Simbata, 14 iulie, la sala Polivalenta au avut loc alegeri pentru stabilirea noului Consiliu Director al Asociatiei Judetene de sah la care au participat reprezentantii cluburilor Orizont 64, CSO Ianca, Energia, Electrica precum si ai unor Asociatii sportive scolare afiliate la AJH Braila.
Reprezentantii cluburilor brailene cu drept de vot au decis noua componenta a Consiliului Director cea care va conduce destinele sahistilor braileni pe o perioada de trei ani.
Presedinte al AJH a fost desemnat Dan Platon, iar vicepresedinte, Ionel Balcan cei doi urmind a stabili, impreuna cu ceilalti sase membri, planul de activitate al asociatiei.
"Cu aceasta noua conducere speram sa revigoram activitatea sahista locala care, in opinia mea intrase intr-un con de umbra sub conducerea fostului presedinte, Stefan Gonciar", a declarat Ionel Balcan, noul vicepresedinte al AJH.
In alta ordine de idei, in perioada 19-22 iulie, la Galaciuc, in judetul Vrancea va avea loc un puternic turneu de sah la care vor participa si tinerele sperante ale clubului brailean "Orizont 64", Gabriel Voicu si Daniel Mocanu. Cei doi vor concura la categoria de virsta 8-10 ani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu