Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asociatia "Diaconia" a primit acreditare din partea Directiei Muncii Braila

Asociatia de Binefacere "Diaconia" a initiat, inca de la infiintare, nenumarate actiuni de ajutorare a persoanelor aflate in dificultate, in special a copiilor, oferindu-le de fiecare data sprijin material si consiliere. Organizatia administreaza "'Caminul Sperantei" din cartierul Vidin, unde si-au gasit adapost zeci de copii, de asemenea Clinica "Diaconia". Ea si-a extins sfera de activitate, colaborind atit cu organizatii internationale, cit si cu Directia pentru Protectia Copilului, cu institutiile spitalicesti si de invatamint, cu Primaria si cu Directia Muncii. In conformitate cu OG 68/2003, Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Braila (D.M.S.S.F.) a emis Ordinul 1/9.12.2005, prin care a acreditat Asociatia de Binefacere "Diaconia" sa desfasoare urmatoarele activitati in beneficiul minorilor aflati in dificultate: gazduire pe perioada nedeterminata; reintegrare familiala si comunitara; socializare si petrecerea timpului liber; educare; suport emotional si, dupa caz, consiliere psihologica; asistenta medicala si ingrijire.
In prezent, "Diaconia" - organizatie condusa de ing. Honorina Popescu - desfasoara mai multe proiecte de interes comunitar, in parteneriat cu institutii publice si persoane private. Unul dintre acestea se intituleaza "Dura Lex" si priveste prevenirea abandonului familial si scolar pentru copiii ai caror parinti se afla in detentie. Proiectul "A doua sansa" se refera la reintegrarea in familia naturala sau largita a copiilor desinstitutionalizati, el fiind finantat de "World Learning" - USA, prin programul "ChildNet".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii